Om oss

Vi är inte i smyckesbranschen. Snarare är vi stolta över att kunna säga att det vi gör handlar om att få människor att känna sig glada och mer självsäkra. På Syster P skapar vi moderna, tidlösa smycken av 100% återvunnet silver med en genuin känsla för hantverket. Allt för att få våra medsystrar att glänsa och känna sig lite mer rustade för att ta sig an världen.

Allt började med två systrar, deras kärlek för det vackra och för att utforska världen tillsammans. En själsfrämjande resa långt hemifrån inspirerade dem till att skapa handgjorda smycken och idén till Syster P föddes. Deras alster uppmärksammades och inspirerade till samtal som förde dem närmare människor runt dem. Resten är historia.

Skaparglädjen, både av vackra smycken och av en framgångsrik verksamhet, förenade systrarna ytterligare. Att boosta människor och dela glädje med en personlig touch har blivit essensen av vårt varumärke. Samtalet har vuxit och håller oss fortfarande nära och inspirerade av vårt community av medvetna människor som bär våra smycken varje dag – våra Systrar.

Vi är stolta men aldrig nöjda och pushar oss alltid för att bli bättre både vad gäller service, metoder, material och hur vi samarbetar med våra partners. Vi tar vårt miljö- och sociala ansvar på största allvar, är transparenta i allt vi gör och strävar efter att vara en förebild i vår bransch. Att använda 100% återvunnet silver och att säkerställa rättvisa villkor för de människor som är involverade i vår tillverkning är bara ett första steg på vår gemensamma resa mot ett hållbart samhäll

The founders of Syster P, Emma and Annikki