Fyra S

Vi är två systrar med en gemensam historia och gemensamma intressen. Med vår design förmedlar vi våra berättelser från världens alla hörn. Vi är stolta över att få bidra till att människor känner sig lite vackrare. Känslan för god design som ligger i tiden och gott hantverk genomsyrar allt vi gör.

ATT JOBBA MED SYSTER P

På vägen mot vår vision ska vi göra allt vi kan för att skapa ett hållbart företagande, där vårt klimatavtryck är så litet som möjligt, samtidigt som vårt avtryck i samhället i form av arbetstillfällen, personlig utveckling, tillväxt och passion är så stort som möjligt.

Vi som startade Syster P är Emma Haegerström, Creative Direcor, och Annikki Schaeferdiek, VD. Vi älskar att driva företag, och det här är våra grundvärderingar som vi jobbar enligt:

STÄNDIG RÖRELSE

Vi är stolta men aldrig nöjda. Vi pushar oss själva att hålla oss uppdaterade och vågar hela tiden pröva nya vägar, både vad gäller metoder, material och i kommunikation.

SANT ENGAGEMANG

Vi tar både socialt och miljömässigt ansvar i vårt arbete. Vi är transparenta och ärliga i allt vi gör och vill vara en sann förebild i vår bransch.

SERVICE PÅ TOPP

Vi strävar efter att överträffa förväntningar i allt vi gör. Vi ser människan på andra sidan, förstår hennes behov och bemöter dem med omsorg och omtanke.

SYSTERSKAP

Vi brinner för att bidra till människors välbefinnande och att sprida glädje omkring oss. Alla är välkomna i Syster P-familjen.