Hållbarhet

Tack för att du vill läsa mer om vårt hållbarhetsarbete. Här hittar du information om hur vi arbetar med tillverkning, material, förpackningar och värderingar i verksamheten. Ta gärna några minuter och titta igenom vad just du är intresserad av, och tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller idéer till förbättringar. Hållbarhetsarbetet står aldrig stilla, och varje liten förbättring som bidrar till ett minskat klimatavtryck eller ett mer hållbart samhälle är guld värd!

Genom hela kundresan och i allt vi gör ska vi alltid få folk att känna, Wow! Vi strävar efter att överträffa förväntningar med våra smycken och i upplevelsen vi skapar. Och vi söker alltid efter sätt att kunna bli ännu bättre.

Alla våra smycken är handgjorda och stilsäkra med en högkvalitativ känsla och utseende. Vi använder oss av hållbara material och strävar efter att i så stor utsträckning som möjligt återvinna och återanvända. Våra smycken är tillverkade i 100% återvunnet silver och vi erbjuder omplätering och återvinning av använda smycken. Vi uppmuntrar till återanvändning av smycken genom vårt samarbete med Tradera. Vi är transparanta och tar ansvar i vår produktion, med respekt för alla människor i kedjan och respekt för miljön. Fokus ligger på sunda affärer med leverantörer och partners, bra arbetsförhållande för de som jobbar med och hos Syster P, och transparens i alla led kombinerat med en vilja att hela tiden leta förbättringspotential och vidareutveckling. För oss är kundupplevelsen viktig – det ska vara inspirerande och smidigt hela vägen från jag-vill-ha till unboxing. Målet är att relationen till våra kunder ska vara som att ta hand om en vän eller syster.