SPIKES

STYLE GUIDE

Spikes är en edgy detalj på accessoarer, som kännetecknas av hårda linjer. Vi älskar spikes på ringar, örhängen och halsband då det ger en statement-känsla till vilken outfit som helst.

Spikes kan stylas på olika sätt för att passa olika looks. Kombinera mindre spikes till vardags för en nedtonad känsla. För en mer uppklädd look, välj större statment-smycken från samma kollektion och bär dem med tidlösa plagg för att skapa kontrast.

MOST POPULAR PIECES

LATEST NEWS

Drama Necklace Silver
Drama Necklace Silver
1 999 kr

    Vi välkomnar vårt senaste tillskott i vår Spike Collection - Drama. Denna kollektion kombinerar ädelstenar med edgy spikes, vilket ger varje smycke en unik och iögonfallande look. Spikes ger en känsla av attityd och skapar en balans tillsammans med ädelstenarna. Resultatet är en kollektion med statement-smycken som tar plats. Embrace the boldness, embrace the Drama.

    Att styla smycken och mixa från olika kollektioner ger din look dynamik. Kombinera ett par statement-örhängen med nätta halsband, eller mixa guld- och silversmycken för att skapa din personliga look.

    Oavsett tillfälle är nyckeln till att styla spikes att våga blanda kollektioner och material. Vilken outfit som helst kan bli komplett med ett par spike earrings!

    GET THE LOOK

    MINIMALISTIC SPIKES

    True Love Spike Heart Stud Earrings Gold
    True Love Spike Heart Stud Earrings Gold
    399 kr

      Känner du inte för en statement-look? Nätta örhängen med spikes är ett subtilt sätt att addera lite edge till din vardags-look. Deras minimalistiska design gör dem perfekta att kombinera, vilket låter dig mixa och matcha med andra örhängen. Trots sin storlek lyfter dessa smycken en look och passar till både vardags och till fest. Dessa smycken är ett perfekt val för den som vill skapa en edgy look på ett minimalistiskt sätt.

      Att kombinera spikes med andra halsband ger dig chansen att vara personlig. Kombinera ett edgy halsband med spikes tillsammans med nätta kedjor för kontrast. Blanda material eller variera längderna på halsbanden för att ge looken dimension.

      Oavsett tillfälle, skapa en unik och personlig look med layering av halsband.

      SPIKE NECKLACES