A hand with two bolded gold rings and a gold bracelet with mini hearts

Ring Stacking

Ring Stacking är en trend som är här för att stanna. Det betyder helt enkelt att man staplar ringar på varandra och kombinerar olika modeller för att skapa en personlig och unik stil. När det kommer till ringar är regeln enkel: ju fler, desto bättre. Testa att experimentera med att bära olika ringar på samma hand, det är ett enkelt sätt att låta din personlighet och kreativitet lysa genom dina smycken. Varje kombination blir dessutom både personlig och unik!

A hand with three rings on it: one bolded silver ring, one gold ring, and one big gold ring with the word "love" A big silver ring with the word "love" next to silver ring with a big pink quartz heart

Vill du göra ett statement med smyckena du bär och låta dina ringar tala för sig själva? True Love Ring är en perfekt bas för detta, elegant och kaxig. Det är en ring som förtjänar att stå i centrum och passar lika bra att styla med stora ringar som med kombinationen av flera små. För dig som vill ha en extra maxad look skulle vi rekommendera dig att styla den med Bolded-kollektion. Det är en kollektion som både är tidlös och självsäker och tillsammans skapar de en perfekt kombination. Varför inte testa att blanda både guld och silver?

GET THE LOOK

A hand with four thin rings; a thin silver ring with small diamonds all the way back, thin gold ring with a small diamond ring, thin gold ring shaped as a chain and a thin ring with a slightly structured surface A hand with four different rings: A thin silver ring with a slightly structured surface, open gold ring with a cubic zirconia

Föredrar du en mer minimalistisk stil, kommer du att älska vår Tiny-kollektion. Där som gjorda för stacking. De är lätta att styla både tillsammans med andra ringar, men även perfekta med varandra – vilket är en kombination som passar dig som vill hålla din stacking nätt och elegant.

Oavsett om du föredrar en minimalistisk stil eller vill ha en mer vågad look rekommenderar vi vår Bolded Wavy Ring för en bra bas. En favoritkombination vi ofta går tillbaka till är bära två likadana tillsammans – de är perfekta för stacking tack vare sin vågiga form. Vill du få in en personlig twist i din look är vårt tips att blanda in stenar. Om du letar efter en accentfärg hittar du fina alternativ bland våra ringar från Melting-kollektionen.

Våga kombinera guld, silver, färger och olika texturer tillsammans i din stacking! Skapa en kombination som fångar allas uppmärksamhet och låt dina ringar att få stå i centrum. Matcha en statement-ring som La La Love Big Heart tillsammans med Bolded Ring och Juno Ring för att blanda det mjuka mot det hårda. Avsluta med Links Curb Chain Ring och Tiny Open Sparkle Ring för att få en komplett look!

Glöm inte att tagga @syster_p på instagram och visa oss din stacking!

Keep shining!