One short gold chain with a gold mini letter and a medium long gold chain with a big letter

Beloved 10 år

Det är alltid personligt och uppskattat med ett smycke, och särskilt glad blir man när någon har tänkt till lite extra. Hela Beloved-kollektionen är som gjord för att skapa personliga presenter.

BELOVED BÄSTSÄLJARE

HOW TO STYLE IT 

Vill du ha inspiration till hur du skapar din egen personliga look?

One short gold chain and one medium long gold chain with a gold mini letter and a gold pendant with white onyx Gold chain with a smal gold letter and a gold pendant with a brown onyx

BERÄTTELSEN BAKOM BELOVED

Läs hur vår Creative Director, Emma Haegerström, fick idén till kollektionen:

Idén till Beloved-kollektionen kom efter att vi under en av våra första resor till Indien fick varsin liten oval silverberlock med våra bokstäver snirkligt ingraverade. Jag tyckte berlocken var så fin och blev glad över att någon valt ut just min bokstav och gav mig i present. 

Jag bar den där lilla berlocken och kände vid flera tillfällen att jag hade velat ge något liknande till andra som står mig nära. Så föddes idén till att skapa en kollektion som kan innehålla så mycket, både för givaren och bäraren. Några år senare lanserade vi Beloved, och att det skulle bli en sådan framgång och älskad av så många människor hade vi bara kunnat drömma om! Det har verkligen blivit en Syster P-klassiker och vi är väldigt stolta över att ha en så lång tradition i våra bokstavssmycken.